Üdvözöllek az oldalon!

Üdvözöllek az oldalon!
Nagyon régóta hobbim a fotózás. A természet szeretete miatt kezdtem el anno fotózni egy filmes fényképezőgéppel... Saját készítésű fotóimat láthatod itt. Pillanatok, amiket elkaptam és megörökítettem a nagyvilágból. Saját szlogen: Megörökíteni egy pillanatot, ami talán soha többé nem jön vissza ... Nézz szét a nagyvilágba, lásd a láthatatlant és vedd észre a világ csodáit! Az oldalon látható fotók saját tulajdonomat képezik, engedély nélkül semmilyen más célra nem használhatóak fel! © MINDEN JOG FENNTARTVA! Ha tetszik az oldal, gyere vissza máskor is! :) Hogy könnyebben vissza találj, légy rendszeres követőm valamelyik oldalamon! :) Jó nézelődést! A blog 2017.01.30.-án lett létre hozva. Régebbi előző fotós blogom:Monessa blogvilága fotói
Nem blogtagoknak! Hozzászólást így írhatsz: Megjegyzések -> Profil kijelölése -> Névtelen -> Közzététel ( Írj nevet, email címet, hogy tudjam ki vagy! ) Köszönöm szépen! :)

2018. június 14., csütörtök

Törpe árvácskák

Fotózva: 2018.04.17.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm a gratulációkat, a kedves szavakat! Örülök, hogy benéztél hozzám és tetszenek a fotóim és hogy időt szánsz megtekintésükre / nézegetésükre! :)